id: 9522
Title: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму під
Authors: Паламарчук В.Д., Поліщук І.С., Мазур О.В.
Keywords: Цукор-пісок, технологія, цукросировина, буряки, тростина, утфель, сатурація, дефекація, клітинний сік, дегесція
Date of publication: 2015-10-28 13:56:37
Last changes: 2015-10-28 13:56:37
Year of publication: 2015
Summary: Цукор займає важливе місце в раціоні харчування людей. Приблизно половина енергії, яка використовується людиною, поповнюється вуглеводами, із яких третина–цукром. Головною сировиною для промислового виробництва цукру (сахарози) є тростина та цукровий буряк. В світі приблизно 2/3 частини цукру виробляється із тростини та 1/3 цукрового буряка. В Україні головною сировиною для виробництва цукру
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/9522.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 9522.pdf Size : 534897 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|