|
id: 9031
Title: Промислова екологія переробних підприємств м’ясної галузі. Методичні вказівки до виконання лабор аторних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Authors: Разанов С.Ф., Алєксєєв О.О.
Keywords:
Date of publication: 2015-05-27 09:56:00
Last changes: 2015-05-27 09:56:00
Year of publication: 2015
Summary: Методичні рекомендації розробленні відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни «Промислова екологія переробних підприємств м’ясної галузі».
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/9031.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 9031.pdf Size : 665575 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|