id: 8530
Title: Основи тваринництва. Методичні вказівки для лабораторно-практичних занять студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Authors: Бережнюк Н. А.
Keywords: годівля, розведення, травлення, скотарство, свинарство, лактація, відгодівля
Date of publication: 2015-04-29 14:37:14
Last changes: 2015-04-29 14:37:14
Year of publication: 2015
Summary: Методичні вказівки відповідають діючій програмі дисципліни «Основи тваринництва». При вивченні дисципліни студенти знайомляться з основами технологій виробництва різних видів продукції тваринництва та мають змогу виконувати розрахункові і практичні завдання з питань ведення тваринницької галузі. Розраховані на студентів з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/8530.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 8530.pdf Size : 1605857 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|