id: 7856
Title: Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів заочної форми навчання за напрямком підготовки 6.090102 - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Бакалавр»
Authors: Мазуренко М. О., Гуцол Н. В., Фабіянська О. Л.
Keywords:
Date of publication: 2014-05-28 09:31:00
Last changes: 2014-05-28 09:31:00
Year of publication: 2014
Summary: Методичні вказівки містять назви тем, перелік питань та список рекомендованої літератури, винесені на самостійне опрацювання з дисципліни “Технологія виробництва продукції свинарства”. Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.090102 “ТВіППТ” заочної форми навчання.
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7856.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 7856.pdf Size : 381414 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|