id: 7498
Title: «Контроль якості, оцінка якості та екологічної безпеки продукції тваринництва» Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання з напрямку підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо-кваліфікаційного
Authors: Березовський І.В.
Keywords:
Date of publication: 2014-01-29 11:58:21
Last changes: 2014-01-29 11:58:21
Year of publication: 2014
Summary: Курс на високу якість продукції харчової промисловості визначений законодавчою базою України про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини є головним елементом докорінної перебудови економіки. Перехід України до ринкових відносин в економіці ставить завдання підвищення якості і конкурентоспроможності харчової продукції, покращення асортименту, харчової цінності, смакових якостей тощо. Серед харчових продуктів велике значення мають продукти тваринного походження, до яких відносяться зокрема м’ясо і м’ясопродукти, молочні продукти, яйця, риба, мед, які є невід’ємним елементом повноцінного харчування населення.
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7498.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 7498.pdf Size : 791324 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|