|
id: 7372
Title: «Спеціалізоване м'ясне скотарство». Методичні вказівки до практичних занять студентами заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (спеціальність 8. 09010201 ТВіППТ).
Authors: Льотка Г.І., Фабіянська О.Л.
Keywords:
Date of publication: 2013-12-25 10:10:49
Last changes: 2013-12-25 10:10:49
Year of publication: 2014
Summary: Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва заочної форми навчання в детальному вивченні курсу дисципліни «Спеціалізоване м`ясне скотарство».
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7372.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 7372.pdf Size : 552121 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|