|
id: 5249
Title: Стандартизація продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Authors: Власенко В.В., Новгородська Н.В.
Keywords:
Date of publication: 2009-03-30 09:42:41
Last changes: 2009-02-23 09:42:41
Year of publication: 2009
Summary: Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5249.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5249.pdf Size : 605593 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|