id: 38895
Назва: Сервісологія. Методичні вказівки для організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньо- професійної програми «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «С
Автори: Табенська О.І.
Ключові слова: Туризм, туристичні ресурси, музеї, собори, парки, кафе, ресторани, фестивалі, гастрономічний туризм
Дата публікації: 2025-02-25 13:28:17
Останні зміни: 2025-02-25 13:28:17
Рік видання: 2025
Аннотація: Розглянуто сутність сервісної діяльності, умови надання сервісних послуг
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38895.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38895.pdf Розмір : 1640714 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|