id: 38895
Title: Сервісологія. Методичні вказівки для організації самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньо- професійної програми «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «С
Authors: Табенська О.І.
Keywords: Туризм, туристичні ресурси, музеї, собори, парки, кафе, ресторани, фестивалі, гастрономічний туризм
Date of publication: 2025-02-25 13:28:17
Last changes: 2025-02-25 13:28:17
Year of publication: 2025
Summary: Розглянуто сутність сервісної діяльності, умови надання сервісних послуг
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38895.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 38895.pdf Size : 1640714 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|