|
id: 38827
Назва: Основи фізіології і гігієни харчування. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». Вінниця: ВЦ ВНА
Автори: Овсієнко С.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2025-03-26 11:02:38
Останні зміни: 2025-03-26 11:02:38
Рік видання: 2025
Аннотація: Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». Вінниця: ВЦ ВНА
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38827.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38827.pdf Розмір : 1355802 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|