|
id: 38827
Title: Основи фізіології і гігієни харчування. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». Вінниця: ВЦ ВНА
Authors: Овсієнко С.М.
Keywords:
Date of publication: 2025-03-26 11:02:38
Last changes: 2025-03-26 11:02:38
Year of publication: 2025
Summary: Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». Вінниця: ВЦ ВНА
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38827.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 38827.pdf Size : 1355802 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|