id: 38826
Назва: Основи фізіології і гігієни харчування. Програма навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». Вінниця: ВЦ ВНАУ, 2025. 12 с.
Автори: Овсієнко С.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2025-03-26 11:01:48
Останні зміни: 2025-03-26 11:01:48
Рік видання: 2025
Аннотація: Програма навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». Вінниця: ВЦ ВНАУ, 2025. 12 с.
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38826.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38826.pdf Розмір : 290966 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|