id: 38826
Title: Основи фізіології і гігієни харчування. Програма навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». Вінниця: ВЦ ВНАУ, 2025. 12 с.
Authors: Овсієнко С.М.
Keywords:
Date of publication: 2025-03-26 11:01:48
Last changes: 2025-03-26 11:01:48
Year of publication: 2025
Summary: Програма навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». Вінниця: ВЦ ВНАУ, 2025. 12 с.
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38826.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 38826.pdf Size : 290966 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|