|
id: 38825
Назва: Основи фізіології і гігієни харчування. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». Вінниця: ВЦ В
Автори: Овсієнко С.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2025-03-26 10:59:33
Останні зміни: 2025-03-26 10:59:33
Рік видання: 2025
Аннотація: Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство». Вінниця: ВЦ В
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38825.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38825.pdf Розмір : 301291 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|