id: 38790
Назва: Сервісологія. Методичні вказівки для проведення практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньо- професійної програми «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфе
Автори: Табенська О.І.
Ключові слова: Туризм, туристичні ресурси, музеї, собори, парки, кафе, ресторани, фестивалі, гастрономічний туризм
Дата публікації: 2025-02-25 16:24:56
Останні зміни: 2025-02-25 16:24:56
Рік видання: 2025
Аннотація: Розглянуто поняття сервіс, сервісологія, потреби, міжнародний етикет
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38790.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38790.pdf Розмір : 1332498 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська