id: 38782
Назва: Методичні рекомендації з організації підготовки та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності J2 «Готельно ресторанна сп
Автори: Польова О.Л., Ставська Ю.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2025-02-25 16:13:19
Останні зміни: 2025-02-25 16:13:19
Рік видання: 2025
Аннотація: У методичних рекомендаціях звертається увага на студентоцентроване навчання, яке побудоване на таких засадах, що вимагає від студентів більшої заповзятості, віддачі, розвинутих умінь працювати із різноплановою інформацією, яка подається в різних формах, уміння самостійно заповнювати прогалини в знаннях тощо. Розробники методичних рекомендацій акцентують увагу на академічну доброчесність та академічний плагіат, які пов’язані з інтенсивною комп’ютеризацією та інформатизацією. Розраховано для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J2 «Готельно ресторанна справа та кейтеринг» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38782.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38782.pdf Розмір : 866614 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|