id: 38781
Назва: Програма та методичні рекомендації з виробничої практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності J2 «Готельно ресторанна справа та кейтеринг» галузі знань J «Транс
Автори: Польова О.Л., Ставська Ю.В.
Ключові слова: готельно-ресторанна справа, кейтеринг, виробнича практика
Дата публікації: 2025-02-25 16:12:13
Останні зміни: 2025-02-25 16:12:13
Рік видання: 2025
Аннотація: Викладено основні методичні вимоги до організації виробничої
Практики, проведення виробничої практики, рекомендовані бази практик, структурно-логічну схему проведення виробничої практики, програму виробничої практики, вимоги до оформлення звіту про проходження виробничої практики. Розраховано для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J2 «Готельно ресторанна справа та кейтеринг» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38781.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38781.pdf Розмір : 653620 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська