id: 38769
Назва: Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки для лабораторних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 – технологія виробництва і переробки продукції тваринниц
Автори: Алла Соломон
Ключові слова: сировина, якість, виробництво, кисломолочні продукти, ферментовані продукти, харчова, біологічна цінність
Дата публікації: 2025-02-25 15:49:15
Останні зміни: 2025-02-25 15:49:15
Рік видання: 2025
Аннотація: Оновлені методичні вказівки спрямовані на закріплення теоретичних знань і отримання практичних навичок з дисципліни «Молоко і молочні продукти».
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38769.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Видавництво: методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38769.pdf Розмір : 1174406 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|