id: 38768
Назва: Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві, галузь 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 20
Автори: Алла Соломон
Ключові слова: сировина, якість, виробництво, кисломолочні продукти, ферментовані продукти, харчова, біологічна цінність
Дата публікації: 2025-02-25 15:48:33
Останні зміни: 2025-02-25 15:48:33
Рік видання: 2025
Аннотація: Методичні вказівки розроблені згідно робочої програми дисципліни «Молоко і молочні продукти» для студентів факультету технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві.
У методичних вказівках викладені завдання, які необхідно виконати самостійно, а також питання для самоконтролю, рекомендована література, яка необхідна для виконання поставлених завдань.
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/38768.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 38768.pdf Розмір : 811081 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська