|
id: 1907
Title: Вступ до спеціальності. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів факультету ТВіППТ денної форми навчання (напрям підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”)
Authors: Бережнюк Н.А.
Keywords:
Date of publication: 2010-10-21 13:12:35
Last changes: 2010-11-23 09:22:26
Year of publication: 2009
Summary: Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та програми з дисципліни "Вступ до спеціальності" з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів факультету ТВіППТ з напряму підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” денної форми навчання.
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1907.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Гуцол В.В.
File : 1907.pdf Size : 352192 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|