|
id: 1280
Title: Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання за напрямом підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Authors: Овсієнко С.М.
Keywords:
Date of publication: 2010-04-06 00:00:00
Last changes: 2010-12-03 12:31:41
Year of publication: 2009
Summary: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва” з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів денної форми навчання за напрямом підготовки 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1280.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1280.pdf Size : 466616 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|