id: 1250
Title: Тимчасова програма дисципліни “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” розрахована для підготовки студентів спеціальності 6.090221 “Обладнання переробних і харчових виробництв” за напрямом підготовки 0902 “Інженерна механіка”
Authors: Паламарчук І.П., Паламарчук І.І., Зозуляк І.А..
Keywords:
Date of publication: 2010-04-06 00:00:00
Last changes: 2010-12-07 16:32:34
Year of publication: 2009
Summary: Опанування дисципліни дозволяє студентам вміти: розрахувати типові процеси переробних та харчових технологій, визначити основні розміри апаратів, вибрати оптимальні режими технологічних процесів з метою економії та забезпечення екологічних вимог.
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1250.pdf
Publication type: Тимчасові програми
In the collections : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1250.pdf Size : 402509 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|