The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 1201
Title: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення практичних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації
Authors: Чернецький В.М., Чередниченко В.М., Чередниченко Л.І., Давимока О.В.
Keywords:
Date of publication: 2010-03-17 00:00:00
Last changes: 2010-12-07 16:45:39
Year of publication: 2009
Summary: В методичних вказівках викладені основні вимоги при проведенні
практичних занять з технології зберігання та переробки продукції
рослинництва. Вказано порядок проведення розрахунків при переробці та
зберіганні продукції рослинництва.
Розрахована на студентів факультету менеджменту
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1201.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1201.pdf Size : 4314245 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska