id: 1172
Title: Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Authors: Судай В.Д., Журенко В.К., Вознюк О.І.
Keywords:
Date of publication: 2010-03-17 00:00:00
Last changes: 2010-12-07 16:58:29
Year of publication: 2009
Summary: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та типової і робочої програми з навчальної дисципліни «Технологія виробництва яловичини» рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» напрям підготовки 1302 «Зооінженерія».
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1172.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1172.pdf Size : 348116 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|