id: 1160
Title: Стандартизація продукції тваринництва. Тимчасова програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації
Authors: В.В. Власенко, Н.В. Новгородська
Keywords:
Date of publication: 2010-03-17 00:00:00
Last changes: 2010-12-07 17:02:48
Year of publication: 2009
Summary: Програма підготовлена з урахуванням структурно- логічного зв’язку дисципліни з мікробіологією, фізіологією, годівлею, розведенням, гігієною сільськогосподарських тварин, механізацією трудомістких процесів у тваринництві, скотарством,економікою АІІК, молоко і молокопродукти, технологія продуктів забою; передбачає виконання лабораторно- практичних занять з максимальним використанням технічних засобів навчання на базі лабораторії кафедри з урахуванням розроблених методичних посібників для високого рівня самостійної роботи студентів.
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1160.pdf
Publication type: Тимчасові програми
In the collections : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1160.pdf Size : 358024 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|