id: 10068
Title: Вплив пробіотика на органолептичні показники свинини
Authors: Трачук Є.Г.
Keywords: свинина, бульйон, смакові властивості, пробіотик, Ентеро- актив, дегустаційна оцінка, якість мʼяса, молодняк свиней.
Date of publication: 2015-12-03 10:25:07
Last changes: 2015-12-03 10:25:07
Year of publication: 2015
Summary: Представлено результати дегустаційної оцінки свинини, отриманої від відгодівельного молодняку свиней, до складу раціону якого вводили пробіотичний препарат Ентеро-актив. Проведено оцінку свинини вареної, смаженої та запеченої за смаком, ароматом, зовнішнім виглядом, ніжністю, соковитістю. Бульйон отриманий після варки м’яса оцінювали за кольором, смаком, ароматом, наваристістю. Було оброблено та узагальнено отримані дані та зроблено висновок про вплив різних доз згодовуваного пробіотика на смакові властивості мʼяса та бульйону. За результатами досліджень встановлено незначне поліпшення смакових, ароматичних властивостей, ніжності досліджуваних зразків м’яса.
URI: http://www.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/10068.pdf
Publication type: Статті
Publication: Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького
In the collections : 2015 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 10068.pdf Size : 1052159 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|