Користування методичною літературою:

"Методичні вказівки до виконання і оформлення випускних робіт спеціальності 8.09010201 – Технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр»"

Скоромна О. І., Мазуренко М. О., Гуцол А. В., Бережнюк Н. А., Гуцол Н. В., , Технологія виробництва продукції свинарства
Дата Група ПІБ IP
 1  26/3/2018 19:18:53  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  62.221.75.237*
 2  20/3/2018 13:8:36  2020-Т  Швець Іванна Леонідівна  62.221.67.56*
 3  6/11/2017 19:13:33  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  77.121.101.206*
* Інтернет