Користування методичною літературою:

"програма навчальної дисципліни "Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю" для студентів денної форми навчання за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія""

Власенко В.В., Фіалковська Л. В., Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дата Група ПІБ IP
 1  31/3/2020 10:56:9  2020-Т  Додон Яна Романівна  88.155.97.107*
 2  30/10/2017 0:31:12      46.227.138.188*
 3  28/5/2020 18:15:45  2020-Т  Фрасинюк Руслан Віталійович  88.155.101.18*
 4  25/3/2020 9:37:8  81-ХТ-Маг  Параскевич Роман Сергійович  94.179.179.21*
 5  23/11/2017 13:20:47  81-ХТ-Маг  Лютюк Володимир Романович  178.74.244.125*
 6  21/3/2020 19:44:45  81-ХТ-Маг  Івінська Іванна Вікторівна  178.93.163.13*
 7  20/11/2017 18:32:4  71-ХТ  Оленчин Ольга Олексіївна  188.0.69.22*
 8  19/12/2017 12:6:31  71-ХТ  Оленчин Ольга Олексіївна  176.105.182.39*
 9  19/12/2017 12:13:9  71-ХТ  Оленчин Ольга Олексіївна  176.105.182.39*
 10  15/3/2019 23:36:55      37.72.46.84*
 11  9/10/2017 11:54:50  81-ХТ-Маг  Лютюк Володимир Романович  109.108.245.210*
 12  8/7/2019 19:41:46      195.34.207.20*
 13  5/12/2017 17:32:28  81-ХТІз  Маринін Володимир Ігорович  77.121.151.90*
 14  5/12/2017 17:35:52  81-ХТІз  Маринін Володимир Ігорович  77.121.151.90*
 15  1/3/2019 10:58:47      79.143.44.122*
 16  1/12/2020 12:42:52  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  81.30.162.28*
* Інтернет