Користування методичною літературою:

"Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики України зі спеціальності 6.0"

Чернецький В.М., Чередниченко В.М., Чередниченко Л.І., Давимока О.В. , Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
Дата Група ПІБ IP
 1  31/10/2018 8:32:10  2021-А  Вуйко Олександр Михайлович  66.102.9.28*
 2  29/11/2018 9:35:59  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  31.128.84.121*
 3  3/12/2018 18:12:31  2021-А  Юрченко Юрій Олексійович  5.1.31.243*
* Інтернет