Користування методичною літературою:

"Наскрізна програма практик студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва ВНАУ Освітньо-кваліфікаційних рівнів “БАакалавр”, “Спеціаліст”, “Магістр”"

Скоромна О.І., Власенко В.В., Польовий Л.В., Гуцол А.В., Чудак Р.А., Бережнюк Н.А. , Царук Л.Л., ЗотькоМ.О., , Технологія виробництва молока і яловичини
Дата Група ПІБ IP
 1  26/3/2018 19:20:10  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  62.221.75.237*
 2  25/2/2019 14:4:6      79.143.44.122*
 3  22/3/2018 21:55:27  2020-Т  Дегтяр Вікторія Вікторівна  77.121.155.122*
 4  21/3/2018 22:9:28  2020-Т  Вовковинська Ольга Сергіївна  31.128.82.101*
 5  1/6/2018 20:38:53  2020-Т  Кучерук Катерина Володимирівна  188.247.98.154*
* Інтернет