Користування методичною літературою:

"Технологія виробництва яловичини. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів денної форми навчання напрямку підготовки 6.090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»."

Гуцол Н. В. , Гуцол А. В., Фабіянська О. Л., Технологія виробництва продукції свинарства
Дата Група ПІБ IP
 1  30/11/2017 20:43:40  2020-Т  Гусак Ольга Анатоліївна  141.138.105.186*
 2  26/3/2018 19:20:19  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  62.221.75.237*
 3  23/2/2018 12:40:17      81.30.162.28*
 4  20/3/2018 13:8:50  2020-Т  Швець Іванна Леонідівна  62.221.67.56*
* Інтернет